Suzan walking on Land van EchD.


Land van EchD
, waar je kunt vertragen en verwonderen

“Daar... waar je kunt dralen en verdwalen,
waar je kunt rusten en vertragen,
waar je kunt leren en proberen,
waar je kunt verwonderen en exploreren,
waar je je uniciteit kunt vinden en verbinden,
met wie jij EchD diep van binnen bent,
dat kan op Land van EchD.”

Wonderland voor mentaal welzijn
Land van EchD is een kleinschalig landgoed waar je kunt vertragen en verwonderen. Je bent onder andere welkom om een klein reisje te komen maken in ons wonderland voor mentaal welzijn, waar je (weer) in contact kan komen met jouw EchD-zijn, jouw unieke zelf en jouw oorspronkelijkheid.
Land van EchD is een veilige plek met in het aanbod allerlei bijzondere arrangementen in de vorm van workshops, trainingen, verblijf, zorg, kunst, expositieruimte en nog heel veel meer. Dit alles met een beetje magie.
Daarnaast bieden we exclusieve arrangementen voor scholen, bedrijven en teams ten behoeve van het ontwikkelen van samenwerkingsvormen waarbij ieders uniciteit en oorspronkelijkheid alle ruimte krijgt.

Land van EchD is een sociale onderneming met het maatschappelijke doel een bijdrage te leveren aan het creëren van een brein-inclusieve samenleving, een samenleving die neurodiversiteit en alle bestaande breinvarianten omarmt. Wij doen dit o.a. door individuele mensen die anders denken, voelen en leren (benoemd als o.a. hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, autisme, AD(H)D, dyslexie, enz) een veilige plek te bieden en te ondersteunen, inspireren en begeleiden bij het innemen van hun plaats in het leven en de samenleving met hun oorspronkelijkheid en uniciteit(EchD-zijn).

Tagline

Een prachtig concept, klaar om gebouwd te worden

In 2023/2024 zal Land van EchD landen in Almere Oosterwold.

Wij realiseren:
- Een kleinschalig belevenislandgoed waar voelen, (zintuiglijk) beleven, bewustwording en oorspronkelijkheid centraal staan.
- Het wonderland voor mentaal welzijn, waar vele vormen van kunst en expressie hun plek vinden en met onze klanten een ontmoeting aangaan.
- Een oase voor mensen die een langere periode nodig hebben om even op adem te komen en weer verbinding te maken met het EchD-zijn in de vorm van exclusief verblijf.
- Een ontmoetings-en ontspanningsruimte voor zowel particulieren als bedrijven

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Een persoonlijk reisje maken over het landgoed voor mentaal welzijn, waar je kunt rusten naast de parel, je even al je gevoelens de vrije loop kan laten en in contact kan komen met jouw oorspronkelijkheid.

  • Een training of workshop volgen bij de EchD-academy

  • Jouw expertise en passie bij ons vormgeven

  • Huur van exclusieve ruimtes en plekken

  • Exposeren van jouw unieke kunst

  • Een fijn gesprek met een kopje thee
    Heb jij een mooi idee waarvan je denkt dat het bij ons past? We zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Schroom niet en laat het ons weten!

Tagline

Hier bouwen wij Land van EchD

Op deze unieke locatie in Almere Oosterwold gaan wij in 2023 de bouw van Land van EchD realiseren. We zullen een sfeervolle (zaal) ruimte, samenkomstruimte, 5 exclusieve verblijfsunits, karakteristieke campers, een kleine camping, belevenislandgoed voor mentaal wezijn, ingericht met aandacht voor (zintuiglijk) beleven, voelen, expressie, vertraging en ontmoeting met jezelf en..... nog veel meer gaan creëren.
Deze 3600 m2 zal de basis zijn voor het neerzetten van onze droom. De plek is uniek met diep onder de grond archeologie van voor de steentijd, die er op wijst dat er toen ook al een plek was waar mensen bij elkaar kwamen. We kunnen niet wachten tot het zo ver is en tegen die tijd, verwelkomen we je graag!


Location of Land van EchD.

Blijf op de hoogte

Hier en via onze social media kanalen kun je het ontstaan en ontwikkelen van deze prachtige plek volgen.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via één van onze kanalen.

Kan ik al een retraite op maat bij jou boeken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

De vorm zoals ik dat wil introduceren op Land van EchD bestaat nog niet. Echter is het op dit moment zeker een optie om samen te kijken naar wat er wel mogelijk is. Een weekend waarbij je ergens (in de buurt van Almere) verblijft en een aantal sessies volgt, kan al een hele mooie invulling zijn.

Waar kan ik Land van EchD vinden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Op dit moment is Land van EchD nog niet gebouwd. De grond bevind zich in Almere Oosterwold en waarschijnlijk zullen we dit in 2023 gaan vormgeven. Via diverse social media kanalen en deze website kun je op de hoogte blijven.